üldine

Pime aeg

Ilm

Tere jälle kallid lugejad! Pean kõigepealt loomulikult vabandama, et vahe viimasest postitusest on veninud juba lubamatult suureks, kuid nüüd on õnneks aega – vähemalt 2. advendil on enne jõule veel selleks aega. Ega ei tea lubada, kuidas ülejäänud kuu kõigi oma jõulude ja aastavahetusega seotud askelduste kõrvalt selleks aega annab.

Kui iga eelnev postitus on keskendunud mingile konkreetsele pargile/linnale, siis mõtlesin, et siia kuluks ära ka üks selline veidi rohkem arutlev postitus – kuna õues on sellised vihmased, pimedad ja sombused ilmad, siis mõtlesingi uurida, et mida Teised eestlased selliste ilmadega huvitavat teevad? Kui oli veel lumi maas paar päeva tagasi, siis oli väga tore käia kelgutamas, kuid nüüd on jälle sopp õued vallutanud.

Kindlasti on seega paljude peamiseks tegevuseks asjad, mida saab teha tubastes tingimustes. Kuna blogi teema on teemapargid, siis päris kodustest tegevustest ei räägiks, kuid kus Te olete viimasel ajal lastega käinud? Kas mõnes muuseumis? Mängumaal? Kinos või teatris?

Kõik soovitused on mulle ja teistele kindlasti teretulnud ja kuigi enne jõule on kõigil lasteaedade ja koolidega seoses kindlasti käed-jalad tööd täis, siis ehk leiame meiegi mõne tunni nädalast, et midagi uut ja toredat külastada.

Kel aga veel veidi viitsimist, siis võite külastada kodulehte, mille abil mina mõne laenumure lahendatud sain – ferratum.ee.

Standard

Leave a comment